A LA VIDA I A LA FEINA: ESSENCIALS I IGUALS!

En portada

Per la UGT, l’assoliment de la igualtat efectiva entre dones i homes és un objectiu prioritari, i el nostre compromís per a la consecució d’aquest objectiu es materialitzà dia a dia en la nostra activitat sindical per una societat més justa, inclusiva i solidària.

Per aquets motiu, la recent signatura del II Pla d’Igualtat de dones i homes d’Aigües de Barcelona es una fita molt important, amb punts tan importants com la publicació interna de totes les vacants, mesures de conciliació i corresponsabilitat (incloent l’estudi d’àmbits professionals on és més complicat), la incorporació de la perspectiva de gènere a la taula negociadora del conveni i eines per detectar la discriminació salarial, entre d’altres.

COL·LABORACIO AMB ASSOCIACIONS D’AJUDA A DONES

Com cada any, la secció sindical de la UGT fa donacions econòmiques a diferents associacions d’ajuda a dones, especialment en situació de violència de gènere. Cal remarcar que aquestes organitzacions fan una tasca molt bàsica per erradicar aquesta xacra i donar eines i ajuda a les víctimes per a sortir d’aquesta situació.

Les 4 associacions amb les que tenim relació i col·laboració constant són Mujeres Pa’lanteAADASHèlia i Exil. De totes elles us hem proporcionat informació en anys anteriors i les trobareu fàcilment a internet. La UGT d’Aigües de Barcelona ha creat llaços que han portat a moltes activitats que encara avui continuen: exposicions fotogràfiques, sessions formatives, etc. més enllà de l’estrictament donació econòmica. Hem aprés moltíssim i ens hem apropat a una realitat que sovint passa desapercebuda. Us animem a participar-hi!!! Ja sigui amb elles o amb qualsevol altra que tingueu propera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *