Martes , 19 noviembre 2019

Home » Destacado home » SALUT LABORAL – REUNIÓ COMITÈ INTERCENTRES

SALUT LABORAL – REUNIÓ COMITÈ INTERCENTRES

diciembre 23, 2016 11:27 am Categoría: Destacado home, Seguridad y Salud A+ / A-

equipo proteccion individualUs fem arribar resum de la reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del passat 16 de desembre.

SEGUIMIENT SINISTRALITAT LABORAL
Es fa menció especial al increment d’accidents laborals “in itinere” amb baixa (7 casos). S’espera estudiar aquest tema en el proper Pla de Mobilitat a implantar durant l’any 2017. D’altra banda es comenta que en el projecte “Seguiment accidents lleus” està funcionant molt bé la comunicació amb els treballadors i que aquests estan aportant iniciatives interessants, des de una perspectiva molt real del seu treball diari. Tan aviat com sigui possible es publicarà un resum de tota la feina feta.

AUDITORIES
En l’auditoria de SUEZ l’empresa va obtenir la màxima puntuació del grup AGBAR 14 sobre 15. Tot i això també es van detectar aspectes a millorar com la comunicació entre els treballadors i els seus responsables. Pel que fa a l’auditoria OSHAS i Reglamentària, encara no es disposa de l’informe final d’auditoria però el resultat va ser de 1 No Conformitat menor i 7 Observacions.

PLA ESPECIAL DE SSL-2016
S’està treballant amb l’aplicació web per a les visites de SSL que realitza la direcció (ara mitjançant Tablet o mòbil) de manera que es puguin extreure les conclusions més rellevants. Pel que fa a la gestió del permisos de treball utilitzant els dispositius Tablet, es farà una formació específica per al personal implicat.

VIGILÀNCIA DE LA SALUT
Durant el 2016 s’han fet radiografies per a valorar l’exposició a l’amiant dels treballadors d’Aigües de BCN exposats durant la supervisió dels treballs d’ACSA. Encara no estan tancats tots els informes i , per tant, no es poden reportar dades sobre els resultats d’aquestes proves. Pel que fa als reconeixements mèdics ASPY ha tornat a tenir problemes en l’enviament del informes per mail. Encara queden pendents 35 informes del darrer trimestre de l’any. Properament el servei mèdic de l’empresa farà un ronda de visites als centres de treball amb personal afectat per aquest problema. També hi haurà la possibilitat de recollir els informes a Collblanc.

VARIS

La UGT reclama que en l’avaluació de riscos associada al lloc de feina d’inspector de subministrament es tingui en compte que es poden donar situacions conflictives derivades del tracte directe amb el client en temes delicats com l’establiment de la quota de servei, excessos de consum (elevada facturació), etc… L’empresa manifesta que no coneix casos reals, però es compromet a estudiar aquest tema i a donar una resposta en la propera reunió del comitè.

SALUT LABORAL – REUNIÓ COMITÈ INTERCENTRES Reviewed by on . Us fem arribar resum de la reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del passat 16 de desembre. SEGUIMIENT SINISTRALITAT LABORAL Es fa menció especial al i Us fem arribar resum de la reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del passat 16 de desembre. SEGUIMIENT SINISTRALITAT LABORAL Es fa menció especial al i Rating: 0

Deja tu comentario

scroll to top